2009 Uluslararası Torsanlorenzo Peyzaj Ödülü

Dönüşen ve değişen mekanlarda peyzaj tasarımı; restorasyon, yenilenme ve iyileştirme, Kentsel yeşil alanlar; meydanlar, komşu yeşil alanlar, kentsel parklar,Kent içinde ya da banliyölerde oluşturulmuş özel bahçe ve parklar değerlendirilecek.


Bu sene yedincisi düzenlenen ve UIA, UNESCO İtalya kolu ile Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Kolu tarafından desteklenen uluslararası Torsanlorenzo Ödülü, tamamlanmış peyzaj projelerini değerlendiriyor.

 

Orman alanlarının ve kentsel yeşil alanların kalitesini ön plana çıkaran projelerin teşvik etmeyi amaçlayan ödül programı, üç farklı kategoride gerçekleştiriliyor.


 

2009 Torsanlorenzo Ödülü


Kategoriler şöyle sıralanıyor:

- Dönüşen ve değişen mekanlarda peyzaj tasarımı; restorasyon, yenilenme ve iyileştirme
- Kentsel yeşil alanlar; meydanlar, komşu yeşil alanlar, kentsel parklar
- Kent içinde ya da banliyölerde oluşturulmuş özel bahçe ve parklar

Kendi ülkelerinde mesleki odalarına kayıtlı mimar, peyzaj mimarları ve kentsel tasarımcıların katılımına açık olarak düzenlenen ödül programında, başka ödüller kazanmış projeler ödüllerinde değerlendirilmeyecek. Başvuru ise teslim dahilinde gerçekleştirilecek.

Ödül programının resmi dilleri İtalyanca ve İngilizce.

Kayıt yaptırmanın ücretsiz olduğu Torsanlorenzo Ödülü’nün son teslim tarihi 16 Mart 2009 olarak belirlenmiş. Her üç kategoride de birincilik ve ikincilik ödülünün dağıtılacağı program, birincileri 2500 Euro, ikincileri ise 1000 Euro ile onurlandıracak. Ödül töreninin ise 9 Mayıs’da düzenlenmesi bekleniyor.

Teslim Tarihi: 16 Mart 2009
Sonuç Bildirim Tarihi: 03 Nisan 2009
Ödül Töreni: 09 Mayıs 2009

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com