Hep Bitkilerimizimi Korumalıyız ?

Bazen bahçemizdeki Yeraltı drenajı, kanalizasyon, boru tesisatları ve kablo şebekelerine zarar verecek köklerin de düzenlenmesi gereke bilir.

Polipropilen baz alınarak üretilen ürün, kaplamalı ve dokunmamış bir yapı olup bambu gibi saldırgan bitki köklerinin aşırı büyümesini ve zararlarını önlemek için ideal bir çözümdür.
Yeraltı drenajlarına, kanalizasyonlara, boru tesisatlarına ve kablo şebekelerine zarar verecek köklerin yayılmasını engeller.
Saldırgan bitki ve ağaçların büyümesini kontrol ederek aynı zamanda taş yolları, kaplanmış alanları ve asfalt yüzeyleri de korur.
Kimyasal açıdan inert olan bu güçlü ve lifli malzeme, azgın köklerin bitkilere ve yüzeydeki malzemelere zarar vermeden gelişmesini kontrol eder.
Kullanımı kolay DuPont™ Plantex® RootBarrier Pro çok az bir hazırlık gerektirir ve bir kez kurulduğunda da yıllarca bakım gerektirmez.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com