En doğal araba

Japonya da, Meguru adıyla, sadece doğal malzemeler kullanılarak üretilen 3 tekerlekli çevre dostu araç basına tanıtıldı.

Sadece 1 lityum iyon piliyle çalışan 3 tekerlekli ve 3 koltuklu küçük aracın maksimum hızı saatte 40 kilometre. Tek pille kesintisiz 40 kilometre yol yapabilen araç, pil sayısının artırılması durumunda daha uzun mesafeleri de katedebiliyor. Araç tamamen batı Japonya işçiliği ürünü, 2,5 metre uzunluğunda ve 1,6 metre genişliğinde. Tabanı yeniden kazandırma işleminden geçirilmiş bambularla doldurulmuş aracın, Japon yelpazesi biçimindeki pencereleri ise normal kağıttan daha sağlam olan Japon kağıdından imal edilmiş. Aracın üreticisi Yodogawa Grubu'ndan Nobuyuki Ogura, araçta seyahat edenlerin serinleme ihtiyaçlarının klima yerine bir fırıldakla karşılandığını ve insana dinginlik hissi veren bir rüzgar çanını da araca ilave etmeyi düşündüklerini belirtti. Ogura, ''Tamamen doğal malzemelerle ürettiğimiz bu aracı günün birinde elden çıkarmak isteyen araç sahipleri araçlarını basitçe toprağa gömebilecek'' diyor.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com