Ödemişli Üreticilerin Bitkileri, Ödemiş Cadde ve Sokaklarında Sergilenecek

Türkiye nin birçok bölgesindeki belediyelerimiz, peyzaj düzenlemeleri için çeşitli bitki ihtiyaçlarını ...

25–28 Kasım tarihleri arasında 6.sı düzenlenen “Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi” üretici ile tüketiciyi Ödemiş’te buluşturdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Seher Gözlü; “Türkiye’nin birçok bölgesindeki belediyelerimiz, peyzaj düzenlemeleri için çeşitli bitki ihtiyaçlarını yöremizden karşılamaktadır. Fidancılık sergimiz, Ödemiş’in bitki çeşidi açısından ne kadar zengin olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Belediye olarak cadde ve sokakların ağaçlandırmaları ile parkların düzenlemeleri için ihtiyacımız olan tüm ağaç ve çalı türlerini kendi üreticilerimizden karşılıyoruz. Böylelikle Ödemiş parkları, cadde ve sokakları üreticilerimizin doğal sergi alanı haline geliyor” dedi.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com