Ödemiş Süs Bitkileri Fuarı 25 - 28 Kasım 2010

Ödemiş Süs Bitkileri Fuarı 25 - 28 Kasım 2010 Ödemiş Park Bahçe Bitkileri (PARK-DER) ve Süs Bitkileri Yetiştiricileri Birliği bu yıl 6.’sı gerçekleştirecek.

Beş yıldır Salı Pazarı ve Yeni İstasyon yanındaki eski fuar alanında Kurulan sergi alanı bu yıl yeni yerinde açılacak. Bu sene yeni fuar alanında 80 stant açılacak. Fuara 50 yerli firma ile 30 lojistik destek firması ve ithalatçı firmalarla fidan üreticileri katılıyor. Fuarda 300 çeşit ürün ve bu ürünlerin kendi grupları içerisinde 1100 çeşidi ile her iklim koşuluna uygun süs bitkisi ve fidan sergilenmesi planlanmakta.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com