Seyir Terasları Ne Olacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, merhum Başkan Piriştina nın mirasına sahip çıkıyor.

Büyükşehir Belediyesi, 2002'de yapılmasına karşın kentin simgelerinden birine dönüşen, turistik filmlere, broşürlere giren Pasaport sahilindeki seyir teraslarını, mahkeme kararına ve icra takibine karşın yıkmadı, sahip çıktı.
Başkan Aziz Kocaoğlu, "Seyir teraslarını yıkan başkan olmam. Kim yıkarsa yıksın" açıklaması yaptı. Gözler, yıkım kararını aldıran Maliye Bakanlığı'na ve Denizcilik Müşteşarlığı'na çevrildi.
Yasal olarak seyir teraslarını yıkma ve masrafları Büyükşehir'den tahsil etme yetkisi bulunmasına karşın, Denizcilik Müsteşarlığı'ndan, yıkımın yapılacağına dair net bir açıklama yapılmadı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, sorunun kurumlararası uzlaşmayla çözülebileceğine inandığını açıkladı. Ancak halen adım atılmadı

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com