St Andrew Meydanı projesi ´´Başkanlık Ödülü``nü aldı.

Kamusal alanın potansiyellerini tamamen kullanmanın ve kent yaşamına katılmanın en mükemmel örneklerinden biri...

 

 

 

Peyzaj ve kentsel tasarım firması Gillespies, bu yılki Peyzaj Enstitüsü Ödülleri’nin birincisi oldu.

 

st_andrew_square_image_s_web.jpg

St Andrew Meydanı Projesi

Firma ödül töreninde, Edinburg’daki St Andrew Meydanı projesiyle “Başkanlık Ödülü”nü aldı.

Peyzaj Enstitüsü başkanı Neil Williamson şema için “Gillespies’in çalışması, kamusal alanın potansiyellerini tamamen kullanmanın ve kent yaşamına katılmanın en mükemmel örneklerinden biri” açıklamasını yaptı.

Peyzaj planlamasına katkı sağlayan projeleri belirleyen Peter Youngman Ödülü de 2012 Olimpik Parkı projesi ile ODA’nın oldu.

olympic_park_s_web.jpg

Olimpik Park Projesi

Kentsel Tasarım ve Master Plan kategorisinde doğu Manchester’daki Ancoats kamusal alan çalışması ile Camlin Lonsdale; Tarihi Miras ve Koruma kategorisinde Queen Meydanı ile Bristol Kent Konseyi; Öğrenci Portfolyosu kategörisinde ise Edinburg Koleji’nden Claire Katherine Butlin ödül kazandı.

Yazı ve Görseller: BD Online
Çeviri: Mimdap

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com