“Meşeli Türküler”, neşeli türküler…

Meşe ağacı,ormanlarımızda bilinen 18 türü ile en geniş yayılışa sahip.

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü web sitesinde “Meşeli Türküler” sayfası açıldı.

Ülkemiz orman varlığının yaklaşık üçte birinde (6,5 milyon hektar alanında), Elazığ orman bölge müdürlüğü ormanlarının ise %96’sında, bilinen 18 türü ile en geniş yayılışa sahip olan asli ağacı meşenin, ülkemiz ve ormancılığımız için önemine ve folklorumuzdaki yerine vurguda bulunmak için Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü Silvikültür Şubesince hazırlanan sayfada;

Kültürümüzün en önemli bileşenlerinden türkülerimize sinmiş olan meşenin, folklor hayatımızın en renkli objesi olarak nerede ve nasıl yer aldığına dikkat çekildi.

Meşeli Türküler'i dinleyebilirsiniz

(ogm)

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com