Varyap Meridian Türkiye'nin ilk yeşil kompleksi

Ekolojik,sürdürülebilir ilk ve tek yüksek standartlı yeşil konut projesi...

Türkiye'nin ilk ve tek yüksek standartlı yeşil konut projesi

Varyap, Ataşehir'de karbon salımı düşük ve enerjisinin bir kısmını kendisi üretecek yeşil bir projeyi hayata geçiriyor.107.000 m²'lik alana yayılı olan projenin %90'ı yeşil alandan, sadece 10.000 m²'lik alanı ise binalardan oluşacak.
Amerikalı RMJM'in tasarladığı Varyap Meridian projesi, 1.500 konut, 5 yıldızılı otel, iş merkezi, ticaret ve sosyal alanlardan oluşan karma kullanıma sahip.

Varyap Meridian yok sattı!

Leed’e standartlarına uygun ilk proje

LEED (The Leadership in Energy and Environmental Design) kriterlerine uygun gerçekleştirilen proje, solar paneller ve rüzgâr tribünleriyle ortak alanların enerjisini kendisi üretecek ve %40'a varan enerji tasarrufu sağlayacak. Türkiye'nin ilk ve tek yüksek standartlı yeşil konut projesi olan Varyap Meridian, 2011 yılında tamamlanacak.

Sürdürülebilir konut anlayışı

Varyap, son yıllarda uluslararası gayrimenkul geliştirme sektöründe en çok kabul gören, bulunduğu çevre ve doğal ortamla uyumlu tasarım ve uygulama gerektiren 'bütünsel sürdürülebilirlik' anlayışını Türk gayrimenkul piyasasına sunuyor. Tasarım aşamasında alınan önlemler, çevreci malzeme seçimi ve atık yönetimi ile projede yüzde 40’a varan enerji ve su tasarrufu ile birlikte, proje sakinlerine yüksek konforda minimum tüketim maliyeti  sağlanacak. Proje kapsamında uygulanan yenilikçi sistemler, teknoloji ve Leed kriterlerinin sağladığı olanaklar, konut sahiplerine daha düşük aidat ve genel giderler olarak geri dönecek.


Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com