MTM'den yeşil bir adım

MTM, Yeşil Bir Adım projesiyle yılda 3 bin ağacı kurtaracak

 

Medya takip sektörünün lider firmalarından MTM (Medya Takip Merkezi), kâğıt tüketimini minimuma indirerek gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak adına “Yeşil Bir Adım” sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

 

Basın raporları ve haber kupürlerini CD veya online ortamda göndermeye başlayan MTM, bu sayede yılda 150 ton kâğıttan tasarruf ederek 3 bin ağacın kesilmesini önleyecek.

 

Yeşil Bir Adım projesiyle ilgili açıklamada bulunan MTM Genel Müdürü Halef R. Vayıs, “Medya takip sektöründe faaliyet gösteren kurumlarda kâğıt tüketiminin çok yoğun olduğu gerçeği göz önüne alındığında, her gün tükettiğimiz ortalama 40 kg. kâğıttan tasarruf ederek her yıl küçük bir ormanı kurtarabileceğiz. Uzun vadede hedefimiz, sektörümüzde ve kurum içinde gereksiz kâğıt tüketimini engellemek ve bu yöndeki bilinci artırmak” dedi.

 

MTM, günlük haber kupürü gönderdiği müşterilerine haberleri web üzerinden sunmak, e-posta yoluyla iletmek, aylık olarak CD içinde göndermek gibi çeşitli alternatifli hizmetler sunuyor. Ayrıca, basın analiz raporlarını basılı olarak alan müşterilere, raporlar daha işlevsel olacak şekilde dijital ortamda sunulacak.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com