Sera gazları daha fazla azaltılsın !

Ada ülkeleri, küresel ısınmanın bir numaralı müsebbibi sayılan karbon gazları emisyonunun azaltılması için 16 ülke tarafından kabul edilen hedefleri yetersiz buldu.



Ada Devletleri Birliği'ne başkanlık eden BM'deki Grenada Büyükelçisi Dessima Williams, sera gazlarına getirilen kısıtlamaların ada ülkelerini küresel ısınmanın ölümcül etkilerinden korumaya yetmeyeceğini bildirdi.

Williams, "Dünyada hiçbir ada kaderine terkedilmemeli. Talihin cilvesine bakın ki, küresel ısınmada en az dahli olanlar, bunun sonuçlarından en fazla etkilenecek olanlar..." dedi.

İtalya'nın Aquila kentinde toplanan 16 ülkenin liderleri, iklimin 18. yüzyıl seviyesinden 2 derece daha ısınmasını ilke olarak kabul etmişlerdi.

Williams ise, "2 derecelik sıcaklık artışı kabul edilemez. Çünkü bu, küçük adaların bekası için gereken eşiğin aşılması anlamına gelir" dedi.(aa)

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com