Peyzaj mimarlarına sektörel üretimde yeni yetki

Tohumculuk sektöründe yetkilendirme ve denetleme yönetmeliği ile tohumculuk ve üretim sektöründeki peyzaj mimarları için yetki alındı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından uzun bir süredir çalışmaları devam eden "Tohumculuk Sektöründe Yetkilendirme ve Denetleme Yönetmeliği" ile ilgili hem Resmi Gazete‘de yayımlanan tohumculuk ve üretim sektöründe  önemli  bir çalışma alanı olan çim tohumları üretici belgesi ve süs bitkileri üretimi ile yetkilendirme çalışmalarında peyzaj mimarlarının yer alması gerekliliği ile ilgili peyzaj mimarları odasının yapmış olduğu tüm girişimler ve yönetmelik çalışmaları karşılığını buldu.

Çim tohumları üreten şirketler için Tohum Üretici Belgesi ile Süs Bitkisi Üretici yetki belgesi peyzaj mimarlarının sektördeki çalışmalarında lisansılarının yeterliliği hem Yönetmelik hem de Yönetmeliğin Uygulanmasının esas ve hükümleri Genelge ile yayınlanarak yürürlüğe girdi. (peyzajmimoda)

TOHUMCULUK SEKTÖRÜNDE YETKİLENDİRME VE DENETLEME YÖNETMELİĞİ
GENELGE

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com