İdealist Kent’te “En Güzel Bahçe”ler ödüllendiriliyor

Yarışmaya villa ve bahçe kullanım hakkı olan apart sahipleri katılabilecek.

 

Hektaş İnşaat Şirketler Grubu'nun, TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile gerçekleştirdiği İdealist Kent'te "En güzel bahçe"ler ödüllendiriliyor.

230 bin metre kare peyzaj düzenlemesiyle, kişi başına düşen 70 m² yeşil alanıyla, yapay göleti, çok çeşitli bitkileri, yağmur sularını toplayıp bahçe sulamasında kullanılmak üzere değerlendiren örnek sistemiyle çevreci yönü ağır basan İdealist Kent, şimdi de en güzel bahçesini seçiyor.

İdealist Kent 1. etapta, site yönetiminin düzenlediği "En Güzel Bahçe Yarışması"na dileyen villa ve bahçe kullanım hakkı olan apart sahipleri katılabilecek. 15 Haziran'a kadar yapılacak başvurulardan sonra İdealist Kent'in en güzel bahçesini yine İdealist Kent'liler seçecekler. Oylama web sitesi üzerinden ve site yönetiminde bulunan oy sandığına oy atılarak yapılacak. Her konutun 1 oy hakkı olacak. Yarışma Temmuz sonunda yapılacak oylama ile neticelenecek.
Sponsorluğunu Hektaş İnşaat Şirketler Grubu'nun yaptığı, yarışmada 1.'lik ödülü; 6 000 TL, 2.'lik ödülü 3 000 TL, 3.'lük ödülü ise 1 000 TL olarak belirlendi.

İdealist Kent projesi, İstanbul'un en sağlam zeminlerinden Ümraniye-Çekmeköy'de 334 dönümlük bir arazide kurulu. İçerisinde 6,5 dönümlük suni gölet, okul, ticaret merkezi, sosyal tesisler, kapalı açık yüzme havuzları, anfi tiyatro, spor tesisleri, çocuk parkları ve kapalı-açık otoparklar bulunuyor. İdealist Kent, 250 villa ve 633 apart daireye ev sahipliği yapıyor. Kavşağa cephe oluşu, kapısında bulunacak olan metro durağı, köprüye ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla ideal bir konuma sahip.

Yüzde 83'ü satılmış durumda olan İdealist Kent'te yaşam şansı 2. etap satışlarıyla halen devam ediyor. 158m² ile 199 m² arasında değişen ebatlardaki 3+1 ve 4+1 dairelerin fiyatları 405 000 ile 463 000 TL arasında değişiyor. 368m² ile 508m² arasında değişen ebatlardaki 4 farklı tip villanın fiyatları ise 800 000 ile 1 350 000 TL arasında. Yüzde 10 KDV indirimi + yüzde 10 fiyat indirimi + yüzde 0 kredi faizi imkanlarıyla İdealist Kent'li olmak şimdi daha kolay.(hürriyetemlak)

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com