Gelincik tarlaları

Dünyada çok geniş bir yayılma alanına sahip gelincik bitkisi, 25-60 santimetre arasında değişen yüksekliklere ulaşabiliyor.

Tarlalar gelin gibi

Van'da bu yılki yağmur bereketi yüzünden tarlalarda gelincik ve kır çiçekleriyle tabloları andıran manzaralar oluştu.

Gelincikler, taç yapraklarıyla adeta tarlaları kırmızıya boyanmış bir görünüm veriyor. Van -Bitlis karayolu üzerindeki değişik mevkilerde oluşan gelincik tarlalarını gören yolcular, araçlarından inerek fotoğraf çekiyorlar.

Van Gölü'nün maviliği ile bütünleşen gelincik tarlaları doyumsuz bir güzellik oluşturuyor.

Gelincikgiller familyasından dünyada çok geniş bir yayılma alanına sahip tek yıllık bitki türü olan gelincikler, 25-60 santimetre arasında değişen yüksekliklere ulaşabiliyor.(iha)

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com