Akasya Acıbadem projesi ile kat bahçeleri

Projede bahçeler sadece zemin katlara özel değil.Evlerde geniş kat bahçeleri de olacak.

Akasya Acıbadem ,Sinpaş , Akkök, Ülker, Doğu-Batı ve Corio Grubundan oluşan SAF Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Şirketi’nin doğal konseptli yaşam projesi.

Proje toplam 1.583 konut ve 85 bin metrekarelik alışveriş merkezinden oluşacak. Akasya Koru, Akasya Kent ve Akasya Göl olarak 3 farklı parselde inşa edilecek.


Akasya Acıbadem’in merkezinde 3 parselin birleştiği noktada 26 bin metrekarelik sonsuz yeşil konseptinin vurgulandığı Central Park yer alacak. Central Park’ın içinde ise 900 metrekarelik, kumsallı açık havuzun da içinde yer aldığı geniş aktivite imkanları sunulan bir sosyal tesis bulunacak.


Akasya Acıbadem’in 58 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Projede bahçeler sadece zemin katlara özel değil. Evlerde geniş kat bahçeleri de yer alıyor.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com