Uluslararası 4. Kentsel Tasarım Kongresi

Kentsel tasarım bildirgesi çıkarmayı esas alan toplantıya, şehir plancılarının, mimarların, akademisyenlerin, yerel yönetim temsilcilerinin, gayrimenkul sektörü çalışanlarının ve peyzaj mimarlarının katılımı bekleniyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, Kentsel Tasarım Bilim Dalı "Kentsel Tasarım ve Uygulamaları Sempozyumu"nun bu yıl yirmincisini düzenliyor. Bu seneki kongre de bundan önceki üç kongrede olduğu gibi uluslararası nitelikte olacak.

Kentsel tasarımın güncel teorik, eğitime ilişkin, ve uygulamaya dönük yönlerinin tartışıldığı, iyi bilinen bir uluslararası platform haline gelmiştir ve kentsel tasarım alanındaki akademisyenler ile meslek insanlarını biraraya getirmekte öncü bir role sahip olan Sempozyum kapsamında düzenlenecek dört yuvarlak masa toplantısına şehir plancılarının, mimarların, akademisyenlerin, yerel yönetim temsilcilerinin, gayrimenkul sektörü çalışanlarının ve peyzaj mimarlarının katılımı bekleniyor.

Kentsel tasarımın çeşitli ölçekleri ve disiplinlerarası karakteri düşünülerek, bu yılki kongre, geçmiş yıllarda tartışılanlar ve gündemde yer alanlar içinden öne çıkan temaları ele alarak bir kentsel tasarım deklarasyonu oluşturmayı hedefliyor.

Tarihi: 27-28 Mayıs 2009
İletişim: (212) 293 7749
Yer: MSGSÜ, Mimarlık Fakültesi, Fındıklı, İstanbul

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com