En güzel bahçe,balkon ve apartman bahçeleri yarışması

Geleneksel Karşıyaka çiçek festivali bünyesinde yapılacak yarışmaya son başvuru tarihi 20 Mayıs 2009

Şehrin Kalbinde Yine Renk  Renk Çiçek Açacak.

Her yıl geleneksel olarak yapılan Karşıyaka Çiçek Festivali bu yıl 12 Mayıs tarihinde başlıyor. Festival 12- 13-14-15-16 ve 17 Mayıs arasında gerçekleşecektir. Birçok üretici firmayı  biraraya getiren Festival her zaman ki gibi Karşıyaka İskele  yanındaki alana kurulacak.  Yalı Caddesi üzerinde mavi ile yeşilin buluştuğu nokta olan Viyolenselli Park geçtiğimiz yıllardaki gibi çiçeklenecek.

Çok renkliliğin hakim olduğu festivalde, Karşıyaka’nın hareketli ve canlı görüntüsü yaza hazırlanan İzmir halkına da alternatif bir seçenek sunuyor. Organizasyonda çiçek- salon bitkileri- çiçek bakımı- bahçe malzemeleri- toprak ve saksı çeşitlerinin satış ve teşhiri yapılıyor.  Festivale Bayındır, Urla, Menemen, Güzelbahçe gibi ilçelerden üreticiler katılırken yine yakın beldelerden de çeşitli firmalar iştirak ediyor. Karşıyaka Çiçek Festivalinin bir özelliği ise üreticiden direkt halka ulaşması. Böylece  ürünlerin satış fiyatının  piyasa çok altında gerçekleşmesi. Çiçek Festivalinde yaşanan gündüz coşkusu akşam da düzenlenen çeşitli  etkinliklerle  hareketlenecektir.

Balkon- Bahçe -Apartman Bahçeleri Yarışması

Daha yeşil ve renkli bir Karşıyaka yaratılması amacıyla Çiçek Festivali bünyesinde Karşıyaka’nın en güzel Balkon, Bahçe ve Apartman bahçeleri de seçilmektedir. Doğa sevgisi ile bütünleşen beton görüntüsünden çok uzak yeşil bir Karşıyaka yaratmak ve teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmada son derece titiz çalışan seçici kurul adresleri tek tek dolaşarak, en güzelleri seçmek için zorlansa da  kazananlara düzenlenen bir ödül töreni ile çeşitli armağanlar verilmektedir.

Doğa sevgisi ile bütünleşen beton görüntüsünden çok uzak yeşil bir Karşıyaka yaratmak ve teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmada Jüri heyeti, başvuruda bulunan kişilerin tüm adreslerini tek tek dolaşarak  estetik, bitki- mekan uyumuna özen, bitkilerin aralarındaki uyum aksesuarların çeşitliliği, genel bakım ve   alanın doğru kullanımını gibi kriterleri baz alarak yarışmacılara puan verecek.Jüri; Peyzaj Mimarları, Şehir Plancıları ve  Ziraat Mühendislerinden  oluşacak.

Yarışmada her kategoride ilk üçe girenlere ise birbirinden güzel hediyeler verilecek, bunların başında ilk üçe girenlere özel bir firmadan doğal gaz tesisatı döşemesi, hediye çekleri, fitnes center’dan  aylık abonelikler, bahçe salıncağı, oturma bankları, sürpriz hediyeler ayrıca  katılımcı olan tüm yarışmacılara da  yine kasa kasa çiçek dağıtılacak.
Yarışmanın ödülleri 27 Mayıs 2009 tarihinde Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’nda saat:20.00’de düzenlenecek bir törenle sahiplerine verilecek.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com